School Action Day – Kallahden peruskoulun verkkolehti Kalmari

School Action Day

Kuva School actSonera Stadionilla järjestettiin 8.9.2015  School Action Day. Päivä kesti kymmenestä kolmeen. Liikuntapäivään osallistuivat omasta koulustamme luokat 5A, 6A ja 6B. Tapahtumaan osallistui tuhansia koululaisia. Päivämme alkoi suunnistuksella. Suunnistus järjestettiin Helsingin Sonera Stadionin ympäristössä. Rasteja oli piilotettu noin 15. Rasteja pystyi etsimään joko perinteisesti kartan avulla tai älypuhelimeen saatavalla Mobo-sovelluksella.

Suunnistuksen jälkeen oli evästauko. Saimme koululta mukaan eväät, sillä päivä oli pitkä. Sonera stadionille oli järjestetty myös eri liikuntapisteitä. Stadionilta löytyi mm. jalkapallopiste, missä pelattiin jalkapalloa sokkona, tähtäiltiin ja syöteltiin. Sieltä löytyi myös suurimman osan lemppari, pomppulinnarata. Rata oli tehty pomppulinnoista ja patjoista. Sonera stadionille oli myös järjestetty kaksi yllätysesiintyjää. Esiintyjät olivat Jesper Anttonen ja Jennie Storbacka. Molemmat tunnetaan the Voice of Finland -ohjelmasta.

Kello 13:00 alkoi kouluviestikarnevaali, johon kaikki luokat osallistuivat. Viestijuoksussa juoksi 21 luokkaa kerrallaan. Parhaat ajat palkittiin palkinnoilla. Kolmen aikaan tapahtuma alkoi olla purkissa ja kaikki alkoivat vähitellen palata takaisin omalle koululle.

 

Tara ja Oona 5A