ILMOITTAUDU BÄNDIPAJAAN!

JAzzILMOITTAUDU BÄNDIPAJAAN!

 

Tutustu bändisoittoon oman koulusi bändipajassa! Saat kokeilla eri soittimia ja voit valmistaa oman bändisi kanssa keikkaohjelmiston ja pääset esittämään sen oikealla keikalla!

 

Pop & Jazz Konservatorio järjestää usealla Itä- ja Koillis-Helsingin peruskoululla bändipajatoimintaa yhteistyössä Helsingin opetusviraston ja  kulttuurikeskuksen kanssa. Toimintaa rahoitetaan lähiöprojektin ja kulttuurikeskuksen tuen turvin. Opetus on oppilaille ilmaista!

 

Lukuvuonna 2014-15 mukana ovat seuraavat koulut: Aurinkolahden, Jakomäen ja Kallahden peruskoulu, Keinutien, Mellunmäen, Mustakiven, Myllypuron ja Puotilan ala-asteen koulu sekä Myllypuron yläaste.

 

Bändipajatoimintaan otetaan mukaan oppilaita kokeilukauden aikana ilmoittautumisjärjestyksessä n. 20-30 lasta/peruskoulu. Toimintaan on varattu peruskoulun musiikkiluokka yhtenä iltapäivänä viikossa. Ryhmiä perustetaan rahoituksen sallimissa puitteissa 2-4 bändiä/koulu. Kunkin yhtyeen koko on 5-8 oppilasta. Bändipajoissa harjoitellaan bändisoittimilla oppilaiden ja ohjaajan yhdessä valitsemaa tai säveltämää musiikkia. Bändipajat esiintyvät kaksi kertaa lukukaudessa Helsingin nuorisotaloilla tai muissa sopivissa keikkapaikoissa. Opetusta annetaan yksi 45 minuutin bändipajatunti kerran viikossa 15 viikkoa/lukukausi.

 

Syksyn 2014 bändipajojen Warm Up –konsertit (www.popjazz.fi) ovat Helsingin nuorisotaloilla: ma-to 6.-9.10. sekä ma-to 8.-11.12. klo 18-19. Halutessasi voit jäädä kuuntelemaan HOT HOUR –konsertteja klo 19-20. Niissä esiintyy Pop & Jazz Konservatorion ammatillisen perustutkinnon opiskelijoista ja harrasteyhtyeistä sekä musiikkilukioiden oppilaista koottuja yhtyeitä. Konsertteihin on vapaa pääsy.

 

Bändipajojen ohjaajina toimivat Pop & Jazz Konservatorion opettajat.

 

Jos olet kiinnostunut puhallinsoittimista, voit tiedustella onko vapaita lainasoittimia, jotta voisit liittyä Dream On Big Bandin jäseneksi.

 

Lisätietoja:

Jussi Saksa

apulaisrehtori

0400-752668 tai

jussi.saksa@popjazz.fi

www.popjazz.fi